Postkasse redaktører, Jenny Stockfleth Simelev, for forældre der har det svært med systemet & plejefamilier og døgninstitutioner.


Denne side er til normale forældre der møder modstand fra systemet.

Vi har gjort mange forældre utrygge for om de nu kan være forældre til deres barn, fordi de blive målt og vejet om de nu er i stand til at være forældre og det skaber uro for dem, og gøre dem meget usikker på sig selv op de kan leve op til denne rolle.

Det kan vi takke systemet for de har skabt den usikkerhed hos forældre, som er normale forældre & ikke lide psykisk sygdom & narkoman og alkoholike.

Hvorfor er det sådan, er fordi de normale forældre tror ofte på systemet og tror de vil det bedste for dem, men de har en bagtanker med det og det går desværre dem over for de normale forældre og er meget trist for dem, fordi de ikke ved bedre at der bliver skrive om dem og det skal de første finde ud af ,når der er nogle som fortælle dem at de kan få aktindsigt og det ikke er systemet som fortælle dem ,det er ofte en advokat som skal fortælle dem om det og igen meget trist for dem.

Jeg komme med nogle god råd til normale forældre som har det svært med systemet.

1. Når i som forældre skal føde jeres barn på sygehus er det meget vigtig at selv gøre alt med jeres barn og ikke sygehuspersonalet, for det kan nemlig ofte misforstås af systemet.

2. De skal komme med en god grund, hvorfor normale forældre er usikker og det mest vigtig at få det på skrift hvad de siger til dem og aldrig glemme det.

3. Systemet skal hjælpe normale forældre i sted for, tage ofte deres børn fra dem og det er så smerteligt for normale forældre ikke at blivet hørt.

4. Til normale forældre i skal have så meget legtøj på børneværelse elleres siger systemet at jeres barn er understimuleret og aldrig voksen møbler på værelse for det kan ofte misforstå af systemet, at man ikke har råd til have børn.

5. Til normale forældre husk når du/i skal have systemet på besøg, så i altid jeres hjem rent og det lægge de nemlig også mærker til om i er i stand til holder orden på jeres hjem og igen kan passe jeres barn.

6. Husk altid have jeres barn på armen eller kun snakke til dem og lege med dem, når systemet er på besøg.

7. En vigtig regler er at man aldrig skal bande ,når systemet er på beøg, for så tror de at du/i børnene tage skad af det.

8. ALDRIG SKÆLDE JERES BØRN UD, NÅR SYSTEMT ER HOS JER. DET MEGET VIGTIGT.

9. Husk at aldrig lad andre passe jeres barn, når systemet komme på besøg , for så tror de nemlig også i ikke er i stand til passe jeres børn.

10. Det er meget vigtig for jer som er forældre med systemet at ,de ånder dig i nakken, fordi du/i måske haft en dårlig opvækst eller fordi du/i er meget kloger en dem og ønsker ikke i for lykkelig liv som forældre.


Hvorfor gå jeg til kramp for normale forældre, er fordi jeg vil gøre en forskel for både deres børn og forældre og har lang erfaring ind for det område og det ofte at forældre bliver overladt til sig selv og så gå da desværre kassetænkning fra systemet, så de ofte har planlagt livet for forældre af de skal have støttepædag og den pågælden skal skrive om dem uden deres vide og for ikke kopi af det før det er for sent, så vil systemet fjer deres børn til plejefamilier og døgninstitutioner og det koster samfundet rigtig mange penge, hvis i sted for underrette forældre ind det er for sent.

Ofte lover systemet at barnet komme hjem igen og jeg kender en da har prøve at kæmper for at få sit barn hjem efter et halv år som de have lovet, men desværre blive de snydt af systemte fordi de have planlagt barnets fremtide på forhånden desværre en meget trist historier, for barnet komme desværre i plejefamilie, som havde selv et barn og kunne desværre ikke få flere børn selv og have fået sat alt deres kærlighed over et ands barn og prøve at skade den biologisk familie, mere en gavn og skabt at barnet tog afstand fra sin biologisk forældre og skrev meget dårlig til systemet om dem, at barnet ikke ønsker at se sine biologisk forældre, og til lige med har de også to liv på biologisk far og stedfar på samvittigheden.

Så jeg kender en del inden for det fældt og vil gerne hjælpe forældre som kun blive rammet af det.